Alla inlägg den 1 mars 2009

Av Viktoria - 1 mars 2009 15:10

1 mars, redan :O Men det är ju bra att tiden går snabbt under vinterhalvåret. För jag tycker så mycket bättre om sommaren :)


Igår såg jag på melodifestivalen och jag tycker att Anges och Star pilots var bäst. Men bäst av alla låtar är helt klart Måns låt Hope and glory.


Jag har inget mera att skriva idag eftersom att jag inte har gjort någoting och inget har hänt. Så därför tänkte jag att ni kunde få läsa lite grann om stenbocken (mitt stjäntecken) och få reda på saker som ni inte kanske visste om mig. Det som jag har markerat med fet text är saker som verkligen stämmer in på mig :P Så läs bara det och du tycker att det är mycket att läsa.


Stenbocken
Allmänt

Ser bra ut i korrekta kläder, speciellt i mörka färger. Det beror på att du alltid är så allvarlig.

Ett av dina trevligaste drag är din udda humor, när den väl kommer fram kan den roa många men den kommer inte fram så ofta.

Du är penninggalen och nöjer dig inte med vad andra kallar framgång.

Du är bra på att komma ihåg löften. Ingen ska lova mer än de kan hålla för de får ingen chans att glömma det.

Stenbocken är allvarlig, tystlåten och lugn. Du säger inte mera än nödvändigt och det gör att du verkar hemlighetsfull. Eftersom att du stänger inne sina känslor kan du ge intryck av att vara kall och okänslig men du är oerhört lojal och kärleksfull mot dom du tycker om.


Kärlek

Du är försiktig och blir inte kär vid första ögonkastet. Du har överhuvudtaget väldigt svårt för att bli kär men när du väl blir det kan det vara väldigt länge.

Du väljer partner med hjärnan lika väl som med hjärtat.


Som barn

Som barn var du aldrig den som kunde prata och gå först och dina föräldrar undrade faktiskt om du var normal. De fick intryck av att du var född med ett gammalt huvud på den unga axlarna. Du var alldeles för klok för din ålder. Din föräldrar behövde aldrig påminna dig om läxorna, för dom var självklara för dig och du var familjens ordentligaste barn.


Utbildning

Din utbildning är väldigt viktigt, den går före allt. Du har insett att en utbildning är mycket nödvändig.

Du stortrivs med att ha ansvar och är säkert en strålande ordningsman. Allvarlig, värdig och totalt pålitlig är du, och lärarna litar på att du ska vara ett gott exempel för den andra.

Helst vill du gå i en privatskola om du hade haft råd. Inget skräp för en stenbock.


Karriär

Stenbocken är miljonärens tecken för dig betyder karriären framgång och ära. Du lyckas alltid ta dig dit du vill eftersom att du har mycket disciplin, envishet och uthållighet. Många stenbockar blir lärare, byggmästare eller lantbrukare. Du har en tendens att vara intolerant mot andra och arbetar bäst på egen hand. Din organisationsförmåga är din styrka, och du håller noggrann ordning och omsorgsfull reda på allt. Karriären är viktigare än allt annat i livet att få jobba och nå dina mål är det bästa du vet.


Fritiden

Eftersom att du är penninggalen har du en tendens att skaffa dig intressen som har med pengar att göra. Tennis och golf passar dig bra. Trädgårdsarbete betraktar du som fånigt och meningslöst, det leder ju ingenstans. Och fiske är totalt bortkastad tid. Du har inte mycket tid för tv och böcker. När du tittar på tvn kryssar du för program som verkar intressanta, du slötittar aldrig. Stenbocken åker sällan på semester, du är för upptagen med annat.


Vad du äter

Dig hittar man bara på de bästa restaurangerna. Dit går du för att du tycker att du förtjänar det bästa som finns och inte nöjer dig med mindre. Stenbocken är det tecken som har minst besvär med övervikt, snarare har du problem med att gå upp i vikt.  


Vänskap

Stenbocken behöver tid på sig för att bli en god vän med någon. Du skvallrar aldrig. Du har en otrolig förmåga att sätta dig in i andra situation. Din vänner vänder sig därför alltid till dig när de är i knipa.

Du har både kvinnliga och manliga vänner, men det är bara några få som är riktigt goda vänner. Om du blir sviken av en vän blir du både arg och sårad. Du visar det oftas inte just i ögonblicket men förr eller senare tar du hämnd på personen som svek dig.
Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Hur hittade du min blogg?
 Jag har sagt åt dig att kolla bloggen
 Genom länken från bdb
 Tips från någon annan
 Av en slump
 Annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards